Welkom bij Grieks Restaurant Yiamas

Let op: vanaf heden zijn wij door vele verzoeken weer op dinsdag open

Liever afhalen? Klik hier om te bellen!

Καλώς ορίσατε


Lekker een avondje uit eten, omringd door sfeervolle Griekse invloeden. Dat is Yiamas mediterraans restaurant in Hendrik Ido Ambacht. In ons restaurant kunt u heerlijk dineren en genieten van echte Griekse specialiteiten. De gerechten worden met passie bereidt en dat proeft u!

Of u nu met tweeën, vieren of een groot gezelschap aanschuift in ons restaurant, in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer geniet u van Griekse kwaliteiten. Grieks eethuis Yiamas maakt uw avond graag speciaal..

Tevens kunt u bij mooi weer buiten zitten op het gezellige terras. Ook kunt u bij ons uw maaltijd afhalen. Wij verzorgen ook feesten, bedrijfsuitjes en catering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

seven + 3 =